Crims.cat

Col·lecció

Col·lecció

Descobreix el nostre catàleg

La noia que fa vint mesos que és a la presó

Josep Torrent

ANY DE PUBLICACIÓ: 2015
EDITORIAL: Alrevés Editorial
COL·LECCIÓ: crims.cat
IDIOMA: Català
ISBN: 9788416328161
NÚMERO DE PÀGINES: 189
PREU PAPER: 15.00 €
Comprar

El protagonista d’aquesta novel·la plora plora per dubtes, plora per por, plora per pànic. Quan li van dir a l’Esteve que havien acusat la seva amiga Júlia d’haver assassinat a ganivetades la seva exparella no s’ho podia creure.

El judici és a punt de començar: una sala atapeïda, periodistes a dojo, tres magistrats, un fiscal contundent, un advocat inexpert, uns membres del jurat ben exigents i tot un guirigall de gent encuriosida en un plet després d’any i mig d’investigacions i proves.

Tot un procés judicial de cinc dies replets de testimonis i de declaracions confuses, informes i documentacions que s’espera que facin justícia. Però... seran suficients per demostrar la innocència o culpabilitat de l’acusada? Què es podia esperar de tot aquell litigi?

Josep Torrent, després de La sang és més dolça que la mel, guanyadora del I Premi Memorial Agustí Vehí Vila de Tiana l’any 2014, també  publicada dins de «crims.cat», en aquesta ocasió ens presenta una «novel·la judicial», un subcorrent més de l’anomenada novel·la negra, ben emparentada i propera a les narracions d’Erle Stanley Gardner o John Grisham.

Opinions

Hi han 0 opinions disponibles.

Connecta amb nosaltres

Newsletter
Dona’t d’alta per rebre la nostra newsletter
Go
Twitter
Segueix-nos al twitter @crimscat i entera’t de totes les nostres novetats
Facebook
Visita’ns al facebook i connecta’t a la comunitat de crims.cat
crims.cat