Crims.cat

Col·lecció

Col·lecció

Descobreix el nostre catàleg

El soterrani

Sandrine Collette

ANY DE PUBLICACIÓ: 2019
EDITORIAL: Alrevés Editorial
COL·LECCIÓ: crims.cat
IDIOMA: Català
ISBN: 978-84-17077-78-5
NÚMERO DE PÀGINES: 250

Abril del 2001.

Benvinguts a l’infern. Theo, el protagonista d’aquesta novel·la, surt de la presó després d’haver apallissat salvatgement el seu germà. En un intent d’acostar-s’hi per tancar velles ferides del passat, ha de fugir de la policia. És així com abandona de la ciutat i marxa a la idíl·lica campanya francesa on s’allotja clandestinament a la casa d’una encantadora parella jubilada.

En plena naturalesa i vida tranquil·la, el protagonista es dedicarà a fer excursions tot observant els paisatges encisadors de la zona. Un dia, però, tot canviarà quan serà capturat per dos vells, ximples i bojos en ple bosc, en un lloc on no hi passa mai ningú, en un lloc desesperat des del principi, perdut i mut. Serà atrapat i encadenat en el soterrani d’una granja deshabitada, on hi viurà com un esclau, colpejat, privat d’aigua i menjar fins que la seva vida es converteixi en un infern, on experimentarà tot tipus de violències.

El que haurem de saber, estimat lector, és si se’n sortirà de tot plegat....perquè sobreviure en ocasions, no vol dir res.

Opinions

Hi han 0 opinions disponibles.

Connecta amb nosaltres

Newsletter
Dona’t d’alta per rebre la nostra newsletter
Go
Twitter
Segueix-nos al twitter @crimscat i entera’t de totes les nostres novetats
Facebook
Visita’ns al facebook i connecta’t a la comunitat de crims.cat
crims.cat