Crims.cat

Ressenyes

Món Negre. Ressenyes

Assabenta't de tot

Fins aviat, amic Agustí

Escrit per: Àlex Martín i Escribà - 21.03.2013 | 21:53 | 0 Opinions

Em fa molta ràbia haver d’escriure aquestes línees perquè volen dir que ja no ets aquí entre nosaltres. Ens has deixat de forma ràpida i cruel. Fa només trenta dies dinàvem plegats a casa teva i parlàvem com sempre de projectes, de llibres, de nosaltres i de les nostres vides. Malgrat tot, em vas fer riure, m’explicaves històries (quantes en tenies per explicar cocodril de la vida!) i anècdotes amb aquell somriure que recordaré tota la vida.

I no hi ha dret. Ara que encara no puc comprendre que has mort, ja sé com et necessito. La teva estimació per la terra empordanesa, la teva humanitat davant del càrrec de Sotsinspector de la Guàrdia Urbana, les teves lliçons magistrals com a doctor en Història a la Universitat Autònoma de Barcelona, les teves novel·les negres i policíaques (magnífiques encara que em diguessis “au va Àlex, no n’hi ha per tant!”), la teva meravellosa família i la teva amistat, sobretot la teva amistat, entranyable, generosa i inoblidable.

Més enllà de la porta que s’acaba de tancar deixes una empremta inesborrable que fa –i no és consol- que em quedin algunes esperances perquè tinc la teva obra i la teva memòria, uns magnífics textos que sempre (re)llegiré amb totes les atencions. Uns textos plens d’humor, d’humanitat, d’amor, perquè en el fons eres un sentimental.

Per això, amic meu, deixa’m dir-te fins aviat, perquè algun dia ens retrobarem i continuarem les nostres converses allà on les vam deixar. Que tinguis un bon viatge allà on siguis!.

Opinions

Hi han 0 opinions disponibles.

Connecta amb nosaltres

Newsletter
Dona’t d’alta per rebre la nostra newsletter
Go
Twitter
Segueix-nos al twitter @crimscat i entera’t de totes les nostres novetats
Facebook
Visita’ns al facebook i connecta’t a la comunitat de crims.cat
crims.cat