Crims.cat

Perdoneu les nostres culpes

Marie Vindy

Entre 1984 i 1997 divuit dones joves van ser brutalment assassinades a la regió de la Borgonya. Catorze d’elles sense resoldre per part de la justícia, arxivats sense dictar sentència.
Pàgines
296
Idioma
Català
Any de publicació
2019
Dimensions
21,5 × 14 cm
Format
Rústica amb solapes
Numeració
47
ISBN
978-84-17847-23-4
Entre 1984 i 1997 divuit dones joves van ser brutalment assassinades a la regió de la Borgonya. Catorze d’elles sense resoldre per part de la justícia, arxivats sense dictar sentència. Però, qui eren totes aquelles víctimes assassinades? Noies i dones fàcils, que només tenien el que es mereixien? Això és el que suggerien algunes persones malvades. 
I és que una de les protagonistes d’aquesta novel·la, la Laurine, voldrà esbrinar qui va assassinar i torturar salvatgement a la seva mare. Quan es descobreix un nou homicidi, cal aprofitar l’oportunitat per remoure velles ferides del passat. Enmig d’aquest desencadenant de violència, replet de policies, mitjans de comunicació, jutges, famílies, víctimes i botxins apareix l’advocada Déborah Lange, -advocada especialitzada en casos en suspens- que intentarà descobrir la veritat de tot plegat.
Inspirada en els espaordidors fets reals de les “desaparegudes de l’A-6·”, Marie Vindy ens ofereix -amb una pluralitat de veus- un crit rabiós i contundent contra la violència de gènere i també contra el menyspreu d’una justícia que no sempre tracta de manera igualitària a cadascun de nosaltres. 

També et pot interessar