Crims.cat

Un cadàver inquiet

Salvador Casas

Que li diguin a l’Àngel Alegre, el protagonista d’aquesta novel·la, si l’ofici de mediador pot arribar a ser ben complicat o no.
Pàgines
236
Idioma
Català
Any de publicació
2018
Dimensions
13,5 × 21,5 cm
Format
Rústica amb solapes
Numeració
38
ISBN
978-84-17077-58-7
Que li diguin a l’Àngel Alegre, el protagonista d’aquesta novel·la, si l’ofici de mediador pot arribar a ser ben complicat o no. El que inicialment sembla un cas ben rutinari i senzill —com és la contractació per fer de mitjancer en la separació d’una amiga de la seva companya assetjada pel seu marit, un tal Orlando Pomar— s’embolica de mala manera amb uns quants cadàvers, un d’ells especialment inquiet, de qui Alegre haurà de desempallegar-se’n.
Així serà com el protagonista es veu abocat en una carrera esbojarrada de fugides, persecucions i mentides, i, fins i tot, haurà de disfressar-se del mateix difunt, tot sigui per evitar l’encalçament dels amics que el persegueixen. I és que res no l’aturarà en l’espiral de delinqüència, perills i correcuites en què es veu involucrat. Convençut que el seu seràfic aspecte el protegeix, actuarà com el criminal que suplanta per aconseguir la seva redempció, amb uns propòsits més que sospitosos.

També et pot interessar