Crims.cat

Vindrà un altre hivern

Massimo Carlotto

Després d’El món no em deu res i La senyora del dimarts, Massimo Carlotto torna a «Crims.cat» amb una història de màscares on l’amistat és una falsedat; l’amor, una especulació...
Pàgines
240
Idioma
Català
Any de publicació
2023
Dimensions
13,5 × 21,5 cm
Format
Rústica amb solapes
Numeració
74
ISBN
978-84-19627-07-0
Bruno Manera i Federica Pesenti semblen una parella feliç. Ell és un ric hereu de ciutat, un industrial que ha fet fortuna de forma no sempre clara, mentre que ella és l’elegant i vistosa hereva de la prestigiosa dinastia Pesenti. Un dia, davant la insistència de Federica, Bruno accepta deixar la ciutat i traslladar-se a viure a la vall, a la província profunda. Aviat se n’haurà de penedir: un seguit d’atacs intimidatoris, cada cop més greus, convertiran la seva nova vida en un malson. I per ajudar-lo a sortir-se’n només compta amb Manlio Giavazzi, un vigilant amb poca sort i molta tendència als excessos que està convençut que certs assumptes només es poden resoldre entre vilatans. 

Després d’El món no em deu res i La senyora del dimarts, Massimo Carlotto torna a «crims.cat» amb una història de màscares on l’amistat és una falsedat; l’amor, una especulació; el matrimoni, un camp de batalla, i la solidaritat entre compatriotes, un pacte volàtil. L’escriptor italià aconsegueix, un cop més, crear un món angoixant on tots els personatges tenen secrets inconfessables i arrossegar el lector a endinsar-s’hi com si fos part de la història. 

També et pot interessar