Novetats

La dona de gris

Publicat el

Després d’una intensa carrera com autora de relats i, sobretot com estudiosa i activista del gènere negre en català, la filòloga i professora universitària Anna Maria Villalonga debuta amb la seva primera i esperada novel·la. `La dona de gris´ (Llibres del Delicte) és una obra de personatges, amb una forta càrrega psicològica, que defuig de totes les convencions clàssiques del gènere negre criminal i demostra la versatilitat d’un tipus de literatura que cada cop compta amb més lectors que aposten pels autors catalans.

La dona de gris (Llibres del Delicte) és una novel·la que indaga en la psicologia de la soledat, de l’abandonament i de l’obsessió a partir d’una dona sense cap atractiu especial. Ni alta ni baixa, ni guapa ni lletja, ni jove ni gran. Un personatge gris enmig de la massa gris. Una dona com qualsevol altra i un home que l’assetja.

Anna Maria Villalonga relata a La dona de gris un persecució apassionant en una novel·la intensa, plena de profunditat psicològica i de girs inesperats. Un viatge a l’interior d’uns personatges aparentment anodins superats cruelment per la realitat que els envolta.

Anna Maria Villalonga (Barcelona, 1959) és professora del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona i publica habitualment en diferents mitjans.
Els seus relats han aparegut en volums col·lectius i revistes literàries. Divulgadora i investigadora del gènere negre, l’any 2013 va publicar l’assaig sobre novel·la negra catalana Les veus del crim i va coordinar l’antologia Elles també maten, que inclou un text propi. Des de fa 5 anys edita el bloc especialitzat A l‘ombra del crim.

Autora: Anna Maria Villalonga

Títol: La dona de gris

Ed- Llibres del delicte

SBN: 978-84-941064-6-0
 
Preu: 14.96 €