Novetats

L'Hora Zen, de Teresa Solana

Publicat el

Novel·la negra, comèdia i novel·la de costums, a L’hora zen, Teresa Solana s’endinsa en el món de les anomenades teràpies alternatives amb el seu humor i estil àcid. Una novel·la divertida i trepidant que, una vegada més, sorprendrà els lectors.

Els germans detectius Borja i Eduard es disposen a rebre al seu despatx d’opereta una clienta molt especial, Teresa Solana, que està escrivint una novel·la sobre la moda de les teràpies alternatives ambientada a la part alta de Barcelona. Però per un contratemps inesperat els dos germans es veuran embolicats en una conspiració d’espionatge internacional que estarà a punt de costar-los la vida.

Al mateix temps que l’encàrrec de l’escriptora els obliga a freqüentar un exclusiu centre de meditació anomenat L’Hora Zen i a investigar l’enrevessat assassinat d’un metge homeòpata, Borja i Eduard se les hauran de veure amb la CIA, amb un comissari dels Mossos d’Esquadra que els té clissats i amb la seva mateixa incompetència. I, a tot això, per sobreviure a la crisi, el Borja ha decidit fer d’intermediari en una operació de tràfic d’antiguitats...

L’hora zen
Teresa Solana
Edicions 62
2011
288 pàgines